Mutant Whey - 2,27 kg

Brand: Mutant (PVL)

Opis proizvoda:

Mutant Whey je jedinstvena 5-stupanjska formula proteina sirutke koja aktivira povećanje mišićne mase i fantastičnog je okusa.

Karakteristike proizvoda:

  • Najbolja mješavina proteina sirutke (složena 5-stupanjska formula)
  • Sadrži 22 g proteina po mjerici
  • Bogato s BCAA aminokiselinama
  • 100% vrhunski okus
  • Proteini doprinose rastu mišićne mase
  • Proteini doprinose održavanju mišićne mase

Mutant Whey je razvijen nakon 28 mjeseci temeljitih istraživanja i prva je proteinska mješavina na svijetu, koja upotrebljava posebno izabrane proteine od kojih ima svaka svoj jedinstven stupanj apsorpcije. Ova 5-stupanjska formula proteina sirutke svakom izvoru omogućuje samostalnu dostavu do ograničenog broja receptora proteina u vašem probavnom sustavu. Što to znači? Naime, ne rasipava proteine - 100% sirutke se apsorbira u vaš sustav! Svaki od 5 izvora proteina sirutke je 100% pun i obogaćen anaboličnim razgranatim aminokiselinama i glutaminom, koji pomaže ubrzati oporavak.

Mutant Whey sadrži: mikrofiltrirani koncentrat sirutke, hladno-procesiran izolat sirutke, hidroliziran izolat sirutke, nitroserum (jedinstven membranski filtriran koncentrat bjelančevina sirutke / fosfolipidni kompleks) i ActiNOS (hidroliziran bio-aktivan peptidni izolat sirutke).

Obogaćen je s BCAA aminokiselinama i glutaminom te probavnim enzimima, koji poboljšavaju apsorpciju. Sadrži i mješavinu prehrambenih vlakana koji ubrzavaju apsorbciju aminokiselina i potiču bržu regeneraciju.

Mutant Whey se izrađuje u vlastitim objektima tvrtke u Kanadi, koji su pod nadzorom savezne kontrole, koja se brine za vrhunsku kvalitetu proizvoda. Protokoli dobre proizvodne prakse (GMP) se upotrebljavaju u proizvodnji prehrambenih, farmaceutskih i medicinskih proizvoda. To vam osigurava najvišu kvalitetu te sigurnost upotrebe u svakoj seriji Mutant Whey proizvoda. S Mutant Whey, dakle, dobit ćete samo najbolje i najčišće - i to svaki put.

Način primjene:

Pomiješati 1 mjericu (37 g) Mutant Whey sa 170 - 227 ml hladne vode i intenzivno protresti u šejkeru. Uzeti 1-3 puta dnevno. Najbolje nakon buđenja, nakon treninga i prije spavanja.

Okusi:

Trostruka čokolada, vanilija, cookies

Pakiranje:

2,27 kg

graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!