Pregnacare Max - 56 tableta + 28 kapsula

Brand: Vitabiotics

Opis proizvoda:

U Pregnacare Max je ultimativna nutritivna potpora za buduće mame u obliku dvije tablete i jedne kapsule.

Karakteristike proizvoda:

  • Kompletna nutritivna potpora za trudnice
  • Uključena farmaceutski čista i koncentrirana omega-3

Pregnacare Max je razvijen za trudnice koje traže maksimalnu nutritivnu potporu za sebe i bebu. Ova napredna formula garantira unos adekvatnih dnevnih potreba za važnim nutrijentima tijekom perioda trudnoće. Formula sadrži 400 mcg folne kiseline, od čega je 200 mcg u obliku bioraspoloživog L-metilfolata. Tablete sadrže i 10 mcg vitamina D3, 500 mg kalcija, a kapsule 300 mg DHA omega-3 masne kiseline. Važno je uzeti preporučene dvije tablete kako bi dobili potrebnih 400 mcg folne kiseline dnevno.

Ova napredna formula sadrži bioraspoloživu folnu kiselinu iz L-metilfolata. Dodatno uzimanje folne kiseline uvećava status folne kiseline u organizmu majke. Niska razina folne kiseline predstavlja rizičan faktor za normalan razvoj neuralne cijevi fetusa.

Istraživanja sve više ukazuju na važnost uzimanja esencijalnih masnih kiselina u vrijeme trudnoće, naročito DHA. Važno je pri tome uzimati potpuno čisto, molekularno destilirano ulje koje ne sadrži vitamin A i ima višestruko koncentriranu DHA omega-3 masnu kiselinu. Uzimanje DHA omega-3 doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi.

Pregnacare Max ne sadrži vitamin A, niti u tabletama ni u kapsulama ribljeg ulja. Pregnacare je pažljivo formuliran i sadrži samo provjerene oblike i umjerene količine vitamina i minerala. Pregnacare sadrži umjerenu količinu betakarotena umjesto vitamina A. Betakaroten (pro-retinol) organizam, ukoliko je potrebno, prirodno pretvara u vitamin A, i prikladan je za uzimanje tijekom trudnoće.

Pregnacare Max možete početi uzimati u bilo koje vrijeme trudnoće, no što prije to bolje. Pregnacare tablete mogu se uzimati koliko god dugo je to potrebno.

Pregnacare Max pakiranje sadrži 56 prenatal tableta s mikronutrijentima i 28 omega-3 DHA kapsula. Preporuča se uzimanje dvije tablete i jedne kapsule na dan.

Način primjene:

Preporuča se uzimanje dvije tablete i jedne kapsule dnevno, neposredno poslije glavnog obroka. Uzimanje tableta koje sadrže multivitamine i minerale s glavnim obrokom pospješuje apsorpciju nutrijenata i smanjuje mogućnost pojave mučnine koje neke osobe mogu osjetiti kada uzimaju multivitamine i minerale na prazan želudac. Pregnacare treba uzimati isključivo na pun želudac. Tablete ne žvakati već popiti cijele.

Pakiranje:

56 tableta + 28 kapsula

graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!