OLIMP GOLD OMEGA 3 PLUS sa kril uljem, 60 kapsula

ČUVAR VAŠEG ZDRAVLJA

Gold Omega 3 plus je prehrambeni dodatak, koji sadrži dva izvora Omega-3 masnih kiselina: visoko koncentrirano riblje ulje sa visokim sadržajem Omega-3 masnih kiselina i krilovo ulje, koji sadrži Omega-3 masne kiseline u fosfolipidni kombinaciji s izuzetno visokom vrijednošću. Gold Omega 3 Plus sadrži i bitne antioksidante - astaksantin i vitamin E.

Proizvod je proizveden pomoću inovativne tehnologije  FlowCaps Liquid Technology. Proizvod je u obliku inovativne želatinozne kapsule, koja štiti sve važne značajke proizvoda, povećava apsorpciju i  pokriva miris ribec i ne ostavlja neugodan okus.

Krilovo ulje

Krilovo ulje je prava inovacija na području proizvoda, koji štite srce. Krilovo ulje kombinira tri inovativne sastojke:  Omega-3 masne kiseline u jedinstvenom obliku fosfolipidnih sveza, fosfolipide i astaksantin.

Znanstvena studija je dokazala, da Omega-3 masne kiseline, još posebno EPA i DHA:
  • Osiguravaju pravilan rad srca (najbolje učinke postižete s dnevnim unosom 250g EPA i DHA).
  • Sudjeluju u osiguravanju normalnog funkcioniranja mozga (najbolje učinke postižete s dnevnim unosom 250g EPA i DHA).
  • DHA sudjeluje u održavanju dobrog vida (najbolje učinkse postižete s dnevnim unosom 250 mg DHA).Inovativne kapsule FlowCaps:

Gold Omega 3 plus je proizvod, koji sadrži inovativne kapsule, koje su stvorili s pomoću tehnologije FlowCaps Liquid Technology. Najnaprednija tehnologija osigurava maksimalno brzu apsorpciju i visoku učinkovitost aktivnih sastojaka. Tvrdi želatinozni sloj s patentiranim sustavom štiti od oksidacije aktivnih sastojaka, osigurava održavanje značajnih komponenata, briga se za najvišu kvalitetu proizvoda i spriječava neugodan miris. Takvo rješenje je značajan napredak u tehnologiji zaštite aktivnih sastojaka u kapsuli. U tradicionalnim mekim kapsulama, koje su trenutno vrlo česte na tržištu, postojem male rupe kroz koje bitne komponente isparavaju na površinu gdje oksidiraju, što dovodi do vrlo neugodnog mirisa. Tehnologija FlowCaps osigurava da se ovaj neugodan miris eliminira gotovo 100%.

Kapsule FlowCaps imaju još jednu prednost - male su i imaju prilagodljivi oblik. Zbog toga ih možete bez problema progutati.

Nutritivne vrijednosti:

Sastojci 1 kapsula
riblje ulje (65% Omega-3 masnih kiselina) 500 mg
krill ulje: 25 mg
omega-3 masne kiseline: 332 mg
eikozapentaenojska kiselina (EPA) 169 mg
dokozaheksaenojska kiselina (DHA) 112 mg
druge omega-3 51 mg
fosfolipidi 11 mg
vitamin E 6 mg (50%*)
graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!