OLIMP ARTHROBLOCK FORTE, 60 kapsula

OLIMP ARTHROBLOCK FORTE je inovativni dodatak prehrani, koji sadrži 7 aktivnih sastojaka, koji pozitivno utječu na zdravlje i kondiciju vaših zglobova. Tvari sadržane u proizvodu, savršeno se nadopunjuju i pozitivno utječu na funkcioniranje lokomotornog sustava.

7 aktivnih sastojaka proizvodu:

 
  • Glukozamin sulfat i hondroitin sulfat - osiguravaju amino šećere, koji su potrebni za obnovu zglobova i osiguravanje  njihovog nesmetenog funkcioniranja, regeneraciju hrskavice te podršku u proizvodnji zglobne tekućine.
  • Hialuronska kiselina - ima visok kapacitet vezanja vode na molekulu i čini strukturu naliku na gel, koja je gusta i ljepljiva i osigurava dobro podmazanost lokomotornog sustava te ima blagotvoran učinak na zglobnu površinu. 
  • Ekstrakt bosvelije (Boswellia serrata) - standardna otopina 60% kiseline boswellie može ublažiti bolest i probleme povezane s preopterećenjem i upalama lokomotornog sustava.
  • Ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale L.) - sadrži tvar zvanu gingerol, koja djeluje protuupalno. Aktivni spojevi korijena đumbira ublažavaju probleme lokomotornog sustava, koji su nastali zbog preopterećenja ili zbog mehaničkih oštećenja. 
  • Vitamin C - snažan antioksidans, koji neutralizira slobodne radikale, potreban je za sintezu kolagena i osigurava zdravu zglobnu hrskavicu.
  • Manganov aminokiselinski kelat Albion - izvor mangana, kji se jednostavno apsorbira u tjelo. Pomaže u rastu zdravih i snaažnih kostiju te zglobova.


Kome je proizvod OLIMP ARTHROBLOCK FORTE namijenjen?

Proizvod je posebno preporučljiv za sve, kod kojih je došlo do oštećenja zglobova ili kostiju. Proizvod pomaže smanjiti učinke preopterećenja zglobova, koje stvara tjelesni napor ili prekomjerna tjelesna težina te problemi sa zglobovima i kostima povezani sa starošću pojedinaca.

Nutritivne vrijednosti:

  1 kapsula 2 kapsuli
glukozamin sulfat 2 KCL 500 mg 1000 mg
od toga glukozamin sulfat 375 mg 750 mg
hondroitin sulfat 100 mg 200 mg
hialuronska kiselina 25 mg 50 mg
Boswelia Serrata ekstrakt (60% boswellic kisline) 50 mg 100 mg
Zingiber ekstrakt (5% gingeroli) 50 mg 100 mg
vitamin C 30 mg (37,5%*) 60 mg (75%*)
mangan (aminokiselinski kelat Albion) 1 mg (50%*) 2 mg (100%*)
*NRV - Preporučen dnevni unos.    

128.00 KN

- 128.00 KN

Vaš browser ne podržava naš Graf cijena.
Obavijesti me o popustu

Postavi cijenu za notifikaciju

1. Unesi željenu cijenu

Koji je maksimum koji želiš platiti?

2. Upiši svoju email adresu

Obavijestit ćemo te čim cijena dođe do tvoje željene cijene.

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Cijene proizvoda po shopovima

Povezani proizvodi

[]

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!