IRONMAXX PLATINUM OMEGA 3, 60 kapsula

Omega-3 masne kiseline su bitna komponenta za naše tijelo, jer tijelo samo ne može proizvesti ovih masnih kiselina. Tijelo se oslanja na hranu, koja mora sadržavati dovoljno omega-3 kako bi se zadovoljile potrebe za masnim kiselinama. Neka ulja su odličan izvor bitnih masnih kiselina - na primjer laneno ulje, ulje konoplje, oraha i uljane repice. Za morske ribe kao što su losos, sardina i skuša, također je dokazano da sadrže visoku razinu omega-3. Jedan od izvora je i govedina, ali je razina masnih kiselina u njoj niža nego u ribljem ulju.

Bilo bi dobro da bi se barem jednom tjedno ovi sastojci nalazili na vašem meniju. Kao alternativa možete ove masne kiseline uzeti i s pomoću proizvoda IronMaxx Platinum Omega-3.
 
Za razliku od biljnih ulja, omega-3 masnoće pripradaju skupini aktivnih masnih kiselina, koje sadrže mnogo masnih kiselina kao što su eikozapentaenojska kiselina (EPA) i dokozaheksaenojska kiselina (DHA). Biljne omega-3 se jedva mijenjaju u DPA i EPA, a to smanjuje njihovo korist. IronMaxx Platinum Omega-3 soft gel kapsule su izrađene od čistog ribljeg ulja, sadrže ga 1000mg na kapsulu. Svaka kapsula sadrži 34% EPA i 24% DHA. Potonja ima važnu ulogu u kontroli funkcija mozga i vida (dnevna doza 250mg). Doza 250mg EPA i DPA služi za potporu za normalno funkcioniranje srca. I ne samo to, IronMaxx Platinum Omega-3 kapsule ne sadrže nikakvih umjetnih i kemijskih aditiva i drugih dodataka. Za razliku od drugih proizvođača, IronMaxx je iz svog proizvoda eliminirao Vitamin E. Ovaj vitamin pojavljuje se u mnogim drugim proizvodima i u svakodnevnoj prehrani, a previše vitamina E može štetiti zdravlju. Nedostatak vitamina E je vrlo rijetko.

Omogućite vašem tijelu bogate i zdrave omega-3 masne kiseline iz IronMaxx Nutrition!


DOKOZAHEKSAENOJSKA KISELINA (DHA)

- omogućuje normalno djelovanje mozga (250mg dnevno)

- omogućuje normalno djelovanje vida (250mg dnevno)

EIKOZAPENTAENOJSKA KISELINA (EPA) i DOKOZAHEKSAENOJSKA KISELINA (DHA)

- omogućuju normalno djelovanje srca (250mg dnevno)

Nutritivne vrijednosti:

sastojci 1 kapsula na 100 g
energetska vrijednost 9,7 kcal / 40,8 kJ 713,0 kcal / 2994,6 kJ
masnoća 1000 mg 73,4 g
od toga EPA 340 mg 25,04 g
od toga DHA 240 mg 17,67 g
ugljikohidrati 0,0 g 0,0 g
od toga šećeri 0,0 g 0,0 g
bjelančevine 0,22 g 16,4 g
graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!