Hair Vitamins - 150 g

Brand: Nutrisslim

Opis proizvoda:

Hair Vitamins sadrži kombinaciju sastojaka za zdravu i čvrstu kosu.

Karakteristike proizvoda:

  • Prva pomoć kada kosa oslabi
  • Sadrži 1250 µg biotina i 100 mg vitamina C po porciji (5 g)
  • Za brži rast i oporavak kose
  • Ne sadrži šećer
  • Ugodan okus naranče

Prekrasna i zdrava kosa uvijek dolazi iznutra, a sjajna kosa je također znak općeg zdravlja i ljepote. Razni čimbenici utječu na gubitak, rast i obnovu kose, a među najčešćim su dob, genetika, hormoni i sezonske promjene. Unatoč tim čimbenicima, možemo učiniti sami puno za zdravlje naše kose, s optimalnim unosom hranjivih tvari.

Hair Vitamins od sastojaka sadržI: hidrolizirani kolagenski prah, eritritol, MSM, prirodna aroma naranče (4%), biotin, vitamin C, prirodna aroma limuna (2%), steviol glikozidi.

Najbitniji vitamin za zdravu i sjajnu kosu je biotin. Biotin je vitamin iz skupine B-kompleksa, označen kao B8, i najvažniji je hranjivi sastojak za zdravlje i ljepotu naše kose. Kolagen je važan protein koji je odgovoran za fleksibilnost kose, vitamin C pomaže u izgradnji kolagena, kao i snažan antioksidans štiti kosu od slobodnih radikala, koji mogu inhibirati rast kose i uzrokuju starenje kose.

Način primjene:

Preporučena dnevna količina je 5 g (1 mjerica). Umiješajte u čašu vode i popijte čim se prah otopi. S 5 g praha, dobivate 1250 µg (2500% NRV) biotina i 100 mg (125% NRV) vitamina C.

Okus:

Naranča

Pakiranje:

150 g

graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!