DNA CARNI-TEA, 90 kapsula

Slijedeći jednostavno načelo koje garantira kvalitetu, ali i učinkovita te provjerena rješenja, predstavljamo novu kombinaciju supstanci za mršavljenje - CARNI-TEA! Ovo je savršena kombinacija L-karnitina i ekstrakta zelenog čaja najviše kvalitete koji učinkovito pomažu pri dostizanju i očuvanju vaše savršene linije. 

Proizvod nudi inovativnu i sinergističnu kombinaciju L-karnitin tartrata i ekstrakta zelenog čaja, standardiziranog na najvažniju aktivnu supstancu - polifenol EGCG, odnosno epigalokatehin galat!

Uloga L-karnitina je transport masnih kiselina kroz unutarnju mitohondrijsku membranu u matrks energetskog centra stanica, gdje se sagorijevaju masti. L-karnitin je, dakle, supstanca koja je potrebna za pravilnu oksidaciju masnih kiselina te koja doprinosi bržem dostizanju vaših snova.

Važno je naglasiti da tijelo odrasle osobe sadrži cca. 20 g L-karnitina (Brass, 2000), od čega je 98% skladištenih u mišićima (Rebouche et al., 1986). Za pravilan rad mišića je jako važno da su dovoljno zasićeni L-karnitinom.

Ekstrakt zelenog čaja, standardiziran na najvažniju aktivnu supstancu EGCG, će ubrzati vaš metabolizam, poboljšati termogene procese u tijelu te tako pozitivno utjecati na proces smanjivanja masti. Testiranja na ljudima su pokazala statistički važno povećanje potrošnje energije te smanjenje tjelesne mase i opsega struka, bez povećanja krvnog tlaka ili otkucaja srca (Shixian et al., 2006). Dokazano je da uzimanje katehina, prisutnih u ekstraktu zelenog čaja, uz fizičku aktivnost dodatno pomaže kod smanjivanja visceralne i potkožne masti (Maki i ostali, 2009).

CARNI-TEA je prije svega:

  • kombinacija učinkovitih komponenti koje podupiru proces smanjivanja masti te su sigurne za korištenje,
  • visokokvalitetna formula, dobivena s upotrebom vrhunskih sastojaka: L-karnitin tartrata i ekstrakta zelenog čaja, standardiziranog na najvažniju supstancu - EGCG,
  • "fat-burner", koji je prikladan i za dugotrajnu upotrebu, a možete ga koristiti 24 sata na dan, bez da biste mogli brinuti za probleme sa spavanjem,
  • vodeći među proizvodima koji temelje na L-karnitinu, s najbogatijim sinergističnim sastavom,
  • odličan omjer cijena/kvaliteta - jedno pakiranje osigurava čak 45 doza.

 

Nutritivne vrijednosti:

  2 kapsule
L-karnitin L-tartrat 1640 mg
od toga L-karnitin 1100 mg
ekstrakt zelenog čaja 300 mg
od toga epigalokatehin galat (EGCG) 165 mg
graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!