DNA CARNI-TEA, 90 kapsula

Slijedeći jednostavno načelo koje garantira kvalitetu, ali i učinkovita te provjerena rješenja, predstavljamo novu kombinaciju supstanci za mršavljenje - CARNI-TEA! Ovo je savršena kombinacija L-karnitina i ekstrakta zelenog čaja najviše kvalitete koji učinkovito pomažu pri dostizanju i očuvanju vaše savršene linije. 

Proizvod nudi inovativnu i sinergističnu kombinaciju L-karnitin tartrata i ekstrakta zelenog čaja, standardiziranog na najvažniju aktivnu supstancu - polifenol EGCG, odnosno epigalokatehin galat!

Uloga L-karnitina je transport masnih kiselina kroz unutarnju mitohondrijsku membranu u matrks energetskog centra stanica, gdje se sagorijevaju masti. L-karnitin je, dakle, supstanca koja je potrebna za pravilnu oksidaciju masnih kiselina te koja doprinosi bržem dostizanju vaših snova.

Važno je naglasiti da tijelo odrasle osobe sadrži cca. 20 g L-karnitina (Brass, 2000), od čega je 98% skladištenih u mišićima (Rebouche et al., 1986). Za pravilan rad mišića je jako važno da su dovoljno zasićeni L-karnitinom.

Ekstrakt zelenog čaja, standardiziran na najvažniju aktivnu supstancu EGCG, će ubrzati vaš metabolizam, poboljšati termogene procese u tijelu te tako pozitivno utjecati na proces smanjivanja masti. Testiranja na ljudima su pokazala statistički važno povećanje potrošnje energije te smanjenje tjelesne mase i opsega struka, bez povećanja krvnog tlaka ili otkucaja srca (Shixian et al., 2006). Dokazano je da uzimanje katehina, prisutnih u ekstraktu zelenog čaja, uz fizičku aktivnost dodatno pomaže kod smanjivanja visceralne i potkožne masti (Maki i ostali, 2009).

CARNI-TEA je prije svega:

  • kombinacija učinkovitih komponenti koje podupiru proces smanjivanja masti te su sigurne za korištenje,
  • visokokvalitetna formula, dobivena s upotrebom vrhunskih sastojaka: L-karnitin tartrata i ekstrakta zelenog čaja, standardiziranog na najvažniju supstancu - EGCG,
  • "fat-burner", koji je prikladan i za dugotrajnu upotrebu, a možete ga koristiti 24 sata na dan, bez da biste mogli brinuti za probleme sa spavanjem,
  • vodeći među proizvodima koji temelje na L-karnitinu, s najbogatijim sinergističnim sastavom,
  • odličan omjer cijena/kvaliteta - jedno pakiranje osigurava čak 45 doza.

 

Nutritivne vrijednosti:

  2 kapsule
L-karnitin L-tartrat 1640 mg
od toga L-karnitin 1100 mg
ekstrakt zelenog čaja 300 mg
od toga epigalokatehin galat (EGCG) 165 mg
Vaš browser ne podržava naš Graf cijena.
Obavijesti me o popustu

Postavi cijenu za notifikaciju

1. Unesi željenu cijenu

Koji je maksimum koji želiš platiti?

2. Upiši svoju email adresu

Obavijestit ćemo te čim cijena dođe do tvoje željene cijene.

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Usporedba cijena

Povezani proizvodi

[]

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!