IRONMAXX CREATINE FLAVOURED, 500g

Instant napitak s kreatinom. Dodatak prehrani u prahu, sa zaslađivačima.

Proizvod Flavoured Creatine je napitak, izrađen od najboljeg kreatin monohidrata s dodatkom okusa. Razvijen je na takav način, da ne sadrži bilo kojih ugljikohidrata, stoga je vrlo pogodan za fazu definicije. U IronMaxxu su kao zaslađivač upotrebili steviu, a osim toga nisu dodavali umjetnih bojila. Nježna boja proizvoda Flavoured Creatine je rezultat biljnih ekstrakata. Prašak je vrlo topljiv u vodi, tako da ga možete pripremiti i na putu.

Sportaši često koriste kreatin za bolju izdržljivost, veću snagu i posljedično i veću mišićnu masu. Stoga je kreatin osim aminokiselina i proteina jedan od najpopularnijih dodataka prehrani, prije svega u natjecateljskim sportovima.

Učinci popularnih dodataka prehrani su predstavljeni u brojnim istraživanjima u upravo kreatin je je lider na području  kratkoručnih intenzivnih vježbi za povećanje tjelesne snage. Potreba tijela za energetski bogatim sastojcima još posebno je visoka tijekom intenzivnih treninga. Faza "loadinga" kreatina sada više nije potrebna. Kod sportaša, koji stavljaju naglasak na snagu i izdržljivost, je za optimalne rezultate potreban unos barem 3 g kreatina na dan. S proizvodom Flavoured Creatine to nije nikakav problem, jer jedna doza sadrži 4500 mg kreatina.
 
Neto količina: 500g

Nutritivne vrijednosti:

Sastojci na 100g na dozu (6g)
energetska vrijednost 283 kJ/68 kcal 17 kJ/4 kcal
masti 0 g 0 g
od kojih zasićene masne kiseline 0 g 0 g
ugljikohidrati 2,9 g <0,5 g
od kojih šećeri 0 g 0 g
bjelančevine <0,5 g <0,5 g
sol 0,3 g 0,02 g
     
kreatin monohidrat   4500 mg
od kojeg kreatin   4000 mg
graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!