Vitamin K2 (30 kap.)

Kategorija: Vitamini i minerali

Brand: VitaKing

Obavijesti me kad cijena padne

1. Unesi željenu cijenu

Koji je maksimum koji želiš platiti?

2. Upiši svoju email adresu

Obavijestit ćemo te čim cijena dođe do tvoje željene cijene.

Vaš browser ne podržava naš Graf cijena.

Usporedi cijene

Currently no prices"

Opis

K2-vitamin 90 µg

K2 kontrolira kretanje kalcija ka odgovarajućem dijelu tijela, stavljajući ga u kosti i zube gdje pripada i osigurava da ne ostane u mekim tkivima gdje mu nije mjesto, čime se sprječavaju nakupine kalcija, začepljenje arterija, bubrežnih kamenca i osigurava kardiovaskularno zdravlje.

K2 je poznat kao “aktivator” jer s vitaminom A i D djeluje sinergistički, “aktivirajući” signalne proteine koje sadrži. Bez vitamina K2, vitamini A i D nisu ni malo učinkoviti kako bi trebali biti.

Sve više i više istraživanja podržava potencijalne zdravstvene dobrobiti vitamina K2 za kosti, srce, kožu, mozak i zdravlje prostate.

Značajan dio najnovijeg napretka K2 proizvodnje je da naš K2 ne sadrži alergene (sojine ili druge), a u tijeku proizvodnje našeg vitamina K2 ne koriste se nikakva otapala, još više, naš proizvod je podržan od strane prekliničkih i kliničkih istraživanja, a toksikološka analiza potvrđuje njegovu čistoću od ›99%.

Korištene su dva oblika K2 vitamina - MK4 i MK7: MK4 ima u tijelu kratak rok trajanja i treba se uzeti u mnogo većim količinama (45 mg vs. 45 mcg!) nego MK7, koji u tijelu ostaje 2-3 dana, pa tako ima vremena za djelovanje: u našem dodatku koristimo varijantu MK7.

Preporučena upotreba:

2 kapsule dnevno

Nutritivne vrijednosti

Vitaking Natto K2-vitamin:
Veličina jedne doze: 1 kapszula
Broj doza: 90
  Sadrži po dozi DV %
K2-vitamin (MK7-menakinin) 90 µg 120%

Povezani proizvodi

Vitamin K2 (30 kap.)
[]

Kupi i kreni štedit

Ne želiš propustit akcije proizvoda koje inače kupuješ? Mi ćemo te obavijestiti.