L-Carnitine 1500 Extreme (120 kap.)

Kategorija: Fat burneri

Brand: Olimp Sport Nutrition

L-Carnitine 1500 Extreme (120 kap.)

Kategorija: Fat burneri

Brand: Olimp Sport Nutrition

Obavijesti me kad cijena padne

1. Unesi željenu cijenu

Koji je maksimum koji želiš platiti?

2. Upiši svoju email adresu

Obavijestit ćemo te čim cijena dođe do tvoje željene cijene.

Vaš browser ne podržava naš Graf cijena.

Usporedi cijene

Currently no prices"

Opis

L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS®

  • DOKAZANO POMAŽE U SMANJIVANJU TJELESNE MASNOĆE!
  • UNIŠTAVAJUĆA DOZA 1500 MG L-KARNITIN TARTRATA, SKONCENTRIRANOG U 1 KAPSULI!!
  • L-KARNITIN 1500 Extreme MEGA CAPS® DRASTIČNO SMANJI POTKOŽNO MASNO TKIVO!

L-karnitin je ključni elemenat u zadnjoj fazi procesa raspada mišića. Zadatak L-karnitina je da prenosi slobodne masne kiseline do krajnje stanice - procesa oksidacije, koji se odvija u energijskim ćelijskim središtima - mitohondrijima. Taj proces donosi velike količine energije, koja bitno poveća sposobnosti organizma tijekom vježbe. Takvo učinkovito djelovanje procesa unutra ćelijske oksidacije slobodnih masnih kiselina garantira da one neću biti sačuvane u obliku triglicerida, koji povećavaju opseg masnog tkiva. L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS® skoncentrirani je dodatak, koji vašu prehranu obogati s visokom dozom l-karnitina.

L-karnitin je također elemenat, koji štiti cirkulaciju i spriječava poteškoće sa srcem. Nedostatak l-karnitina povećava rizikovanje za pojavu raznih bolesti, kao što su aritmija, premalena snaga kočenja srčanog mišića, hipoksija ili atrijska fibrilacija. Klinički pokušaji pokazivaju da uzimanje prehrambenih dodataka s visokom sadržinom l-karnitina garantira pravilno djelovanje kardiovaskularnog sustava.

Prehrambeni dodatak L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS® sadrži koncentriranu dozu najčišćih farmakoloških oblika karnitina. Svaka kapsula, zahvaljujući MEGA CAPS® tehnologiji, sadrži 1000 mg čistog l-karnitina. Garantira učinkovito djelovanje probavnog trakta za proizvodnju energije iz masnih kiselina i s time učinkovito djelovanje procesa smanjivanja potkožnog masnog tkiva i reguliranje te nadziranje tjelesne težine.

L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS® - UČINKOVITA ZAŠTITA ORGANIZMA PROTIV REAKTIVNIH OKSIDACIJSKIH OBLIKA.

Kome je namijenjen L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS®?

Ovaj odličan prehrambeni dodatak vašu prehranu obogati s učinkovitom dozom l-karnitina, koji je u prvom redu namijenjen odraslim fizičko aktivnim osobama, koje žele smanjiti potkožno masno tkivo ili/i onima, koji žele održati svoju težinu na željnom nivou. A također za one, koji preventivno žele poduprijeti djelovanje kardiovaskularnog sustava, djelovanje srca i krvožilnog sustava, što ublažava rizikovanje za pojavu ishemičke bolesti srca ili drugih problema s cirkulacijskim sustavom.

Kada je najbolje vrijeme za uzimanje L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS®?

Kao dodatak prehrani, na dane treninga l-karnitin uzimajte prije i nakon treninga. Preporučljivo je, da ovaj odličan dodatak prije treninga kombinirajte s proizvodom, koji također stimulira djelovanje metabolizma, kao što je npr. Thermo Speed® Extreme MEGA CAPS® ili Thermo Stim®.

Na dane bez treninga i za namjeru potpore kardiovaskularnog sustava preporučljivo je konzumiranje l-karnitina 2-puta dnevno tijekom obroka.

UPUTE ZA UPOTREBU PROIZVODA L-CARNITINE 1500 Extreme MEGA CAPS®

Preporučljiva upotreba: 1 kapsulu dnevno tijekom pojedinačnih obroka popijte s vodom. Proizvod je namijenjen i preporučljiv odraslim kao prehrambeni dodatak. Ne premašite preporučene dnevne doze. Prehrambeni dodatak nije zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu. Čuvajte izvan dohvata djece.

Povezani proizvodi

L-Carnitine 1500 Extreme (120 kap.)
[]

Kupi i kreni štedit

Ne želiš propustit akcije proizvoda koje inače kupuješ? Mi ćemo te obavijestiti.