Animal Pump (30 pak.)

Kategorija: Gaineri

Brand: Animal Pak

Obavijesti me kad cijena padne

1. Unesi željenu cijenu

Koji je maksimum koji želiš platiti?

2. Upiši svoju email adresu

Obavijestit ćemo te čim cijena dođe do tvoje željene cijene.

Vaš browser ne podržava naš Graf cijena.

Usporedi cijene

Currently no prices"

Opis

Animal Pump

Animal Pump je kompleksni stimulans prije treninga, koji sadrži smjesu raznih tvari, što omogućava mnogo žešći i intenzivniji trening. Osigurava maksimalnu mišićavost tijela zahvaljujući sastojcima, koji povećavaju razinu dušikov oksida. Dušikov oksid je tvar, koja se prirodno stvara u ljudskom tijelu. Zahvaljujući mišićavosti povećava se unos kisika i hranjivih tvari, koje su neophodne za tvorbu mišićne mase. Animal Pump dodatno povećava razinu energije.

Animal Pump je primjeren za

  • sportaše snage i powerliftere
  • one koji žele poboljšati efektivnost treninga;
  • sportaše koji žele produžiti pump efekt;
  • Vansezonske bodybuildere koji žele povećati masu i snagu;
  • one koji ne reagiraju ne kreatin;
  • one koji mrze osjećaj nadutosti nakon uzimanja kreatina.

Da biste optimizirali "pumpu", upotrijebite jedno pakiranje 30 minuta prije treninga. Nemojte konzumirati hranu ili proteinske napitke između dnevne doze Animal Pump-a i vašeg treninga. Kako bi se maksimizirali rezultati, budite sigurni da ostanete hidrirani i odredite prioritet unosa tekućine prije i tijekom treninga.

Pump efekt je ključan za rast mišića. Sa svakom ponovnom izvedbom koja izazove pump efekt krv i hranljive tvari napune mišiće. Ta pojava pokrene anabolički proces. Stjenke mišićnih stanica se rastegnu i napune tekućinom, što se zove volumenizacija. Ako jedete zdravo i uzimate određene suplemente, ova tekućina trebala bi biti puna hranljivih tvari koje potiče rast mišića.

Animal Pump je gorivo koje vam treba za optimalan rast i razvoj mišića, nakon što se unijeli u tijelo sve potrebne hranljive tvari. Animal Pump ima sve: sinergijsku kreatinsku mješavinu, NO kompleks, kompleks za energiju i koncentraciju, antioksidacijski kompleks te specijalnu transportnu mješavinu koja izazove pump mišića.

S gledišta volumna i mišićnih stanica nema boljeg proizvoda od Animal Pumpa, jer Pump sadrži novu kreatinsku matricu koja pruža dnevnu dozu kreatina. Bodybuilderi već desetljećima koriste kreatin i imaju dobre rezultate, ali u zadnje vrijeme stručnjaci otkrili su najnaprednije formule kreatina. Kreatin je ključni dodatak za bodybuildere, pa je stoga Animal Pump izvrstan dodatak liniji Animal.

Nakon izvedenog napornog niza vježbi smanji se zaliha intracelularnog ATP. Kreatin pomaže u obnovi tih zaliha, ali u stanju da sam obavi posao. Stoga Animal Pump sadrži kombinaciju magnezijevog kreatin kelata, patentiranog oblika kreatina i trikreatinske matrice za najbolje moguće rezultate.

Jedan od ograničavajućih faktora koji utječu na snagu i izdržljivost mišića tijekom intenzivnog treninga je kisik odnosno raspoloživost kisikom bogatih hranljivih tvari za mišiće. NO kompleks je mješavina sastojaka koji rješavaju upravo taj problem.

Upute

Uzimajte svaki dan 1 paketić, i to 30 - 45 minuta prije treninga, najbolje na prazan želudac. Svaki paketić sadrži potpunu dnevnu dozu kreatina i zato se preporučuje uzimati ga svaki dan, kako biste postigli optimalne rezultate. Crvenu (stimulirajuću) kapsulu možete izostaviti u dan kada ne trenirate ili ako trenirate kasno navečer.

Nutritivne vrijednosti

Animal Pump:
Veličina jedne doze: 1 packet
Broj doza: 30
  Sadrži po dozi DV %
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 60 mg 100%
Selenium (as Sodium Selenate) 100 µg 143%
Energy Rush Complex Methylxanthine Complex (Caffeine, Theobromine Theophylline) Evodiamine Vinpocetine 500 mg *

Povezani proizvodi

Animal Pump (30 pak.)
[]

Kupi i kreni štedit

Ne želiš propustit akcije proizvoda koje inače kupuješ? Mi ćemo te obavijestiti.