USN CLA PURE 1000, 90 kapsula

ŠTO JE CLA PURE 1000?

CLA ili konjugirana linolna kiselina je prirodni nutrijent, koji se nalazi u raznim namirnicama, kao što su govedina, puretina te u nekim mliječnim proizvodima. Iako ga možemo naći u nekim vrstama hrane, prisutan je samo u malim količinama; stoga je za odgovarajući unos CLA-ja u tijelo odgovoran CLA Pure 1000 tvrtke USN, koji vam pruža odgovarajuću mjericu CLA, koji je ključni igrač u liniji proizvoda za gubljenje tjelesne težine. 

KOJE SO PREDNOSTI?

Mnogi od nas žele izgubiti nekoliko kilograma ili riješiti se masnih zaliha oko struka i zapravo to je pravi razlog da isprobate novi USN CLA Pure 1000. Proizvod sadrži prirodno prisutnu konjugiranu linolnu kiselinu, u količini, koja se ne može unositi hranom. Riječ je o učinkovitom dodatku prehrani, koji je jednostavan za korištenje, tako da ga možete uključiti u bilo koju dijetu koja zahtijeva ograničen unos kalorija. Kombinirajte CLA Pure 1000 sa zdravim prehrambenim navikama te intenzivnim vježbama i bez problema ćete postići sve što želite! 

DA LI JE OVAJ PROIZVOD POGODAN ZA MENE?

Kapsule so pogodne za muškarci i žene, koji žele izgubiti tjelesnu težinu i učvrstiti tijelo. Soft gel kapsule su primjerne za sve, koji odbijaju uzimanje tableta, a još uvijek žele iskoristiti sve prednosti, koje pruža CLA.

Nutritivne vrijednosti:

Sastojci na dozu (2 kapsule)
Ulje šafranike, obogaćeno CLA 2000 mg
od kojeg CLA 1600 mg
graph

Saznaj kada je proizvod na popustu i ulovi ga po najnižoj cijeni!

Povezani proizvodi

Kupuj pametno

Pretplati se na newsletter i prvi saznaj kada je proizvod na akciji!